descompun lumea in pete de culoare si lumina...
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Photography

 
 

Oaza de lumina si culoare_PARK(ing) Day

Created 09/14/2011 01:11:47 | Last change 09/14/2011 02:04:11
Cine ma cunoaste stie ca iubesc foarte mult Bucurestiul, desi uneori il critic, uneori ma supar si plec pentru o perioada, intodeauna ador sa-l descopar si redescopar, sa ma pierd pe stradutele sale intortocheate, sa-l fotografiez, sa-l protejez, sa militaz pentru el, sa-l apar, sa-l infrumusetez atat cat pot.

Proiectul care il realizez pe 16 septembrie este un spatiu de relaxare cu o expozitie foto. Va fi un cort alb care pe laterale sale voi realiza din sfoara un fel de plasa pe care voi aseza fotografii si cateva tablouri, vor fi deasemenea ghivece cu flori dar si ghivece cu fotografii „flori” (in ghiveci voi aseza fotografii pe post de flori), vor fi paturi si perne de stat pe iarba langa care voi pune albume cu fotografii. Vreau sa fie un fel de oaza dar poate si o reamintire ca trebuie sa protejam orasul pentru viitor, pentru ai observa transformare si pastra istoria pe strazi nu doar in fotografii!

Astfel va astept vineri 16 septembrie in parcarea din piata Unirii (magazinul Unirea, aripa Calarasi), intre orele 10-18 daca va e dor de fotografiile mele sau vreti sa le vedeti pentru prima data.
(15.14MB)
am vorbit despre proiect si fotografia mea la Radio Rfi _luni 12 sep
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one