descompun lumea in pete de culoare si lumina...
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Photography

 
 

Irish_dance&music

Trupa «Irish Way» a luat fiinţă atunci când nouă români talentaţi şi-au unit pasiunea pentru dansul irlandez cu ambiţia de a aduce această formă de artă pe scenele şi în localurile din România. Deşi doi dintre membrii trupei se cunoşteau cu mult timp înainte, istoria trupei nu a luat contur decât după începerea workshop-urilor lui Anne-Marie Cunningham la Bucureşti.

Înfiinţată în anul 2006 trupa "Shannon Ceili Band" este varianta tradiţional-acustica a grupului Blackbeers. Componenţa trupei nu este una stabilă aşa cum de altfel se întâmplă în majortatea formaţiilor de muzica tradiţională, putând varia în funcţie de eveniment sau timpul disponibil al membrilor.

Aceste fotografii au fost facute la Clubul Taranului Roman cu ocazia Serilor Irlandeze: Irish Way si Shannon Band....enjoy!!!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one